Print Page | Close Window

Loss Of Volume When I Turn Up Volume, 2011 Honda Accord

Printed From: the12volt.com
Forum Name: Car Audio
Forum Discription: Car Stereos, Amplifiers, Crossovers, Processors, Speakers, Subwoofers, etc.
URL: https://www.the12volt.com/installbay/forum_posts.asp?tid=146709
Printed Date: December 06, 2021 at 4:49 AM


Topic: Loss Of Volume When I Turn Up Volume, 2011 Honda Accord

Posted By: shadydee2
Subject: Loss Of Volume When I Turn Up Volume, 2011 Honda Accord
Date Posted: February 01, 2021 at 8:35 AM

2011 honda accord coupe exl. Kenwood head unit, jl audio 360/4 powering mids and highs, kicker mono block powering 2 lighteningaudio 12s. When i turn up the volume to 3 quarters my mids and highs start losing volume to the point it almost sounds like im losing the front or rear speakers. Kindalike bass rolloff but this is mids and highs with an after market radio.

-------------
daren obrecht



Replies:

Posted By: shadydee2
Date Posted: February 01, 2021 at 8:36 AM
Regular key

-------------
daren obrecht




Posted By: cpalmer
Date Posted: February 01, 2021 at 4:15 PM
Is this a new problem with the system being in for a while or is this a new install?




Posted By: shadydee2
Date Posted: February 01, 2021 at 4:57 PM
Installs about 6 months old. Problem manifested recently . Say a month or so. I swap out wmps and subs trying different combos. I just noticed it with this pairing. Also i upgrafed my kenwood front and rear speakers from the xr 1700 (p)to 1701(p). Also the factory navigation amp and bluetooth are removed. My model has no anc?

-------------
daren obrecht




Posted By: cpalmer
Date Posted: February 01, 2021 at 8:10 PM
Is the JL audio amp a JX series? I've seen this one other time on a JX360/2. Just a guess but may be the issue.




Posted By: shadydee2
Date Posted: February 01, 2021 at 10:32 PM
Why yes it is. Its a jx400/4

-------------
daren obrecht





Print Page | Close Window