the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

login problems


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
raylo 
Member - Posts: 36
Member spacespace
Joined: August 17, 2007
Location: Maryland, United States
Posted: May 30, 2009 at 9:42 PM / IP Logged  

All of a sudden I can no longer login to 12volt forums from my laptop.  I get nothing, not a rejection or a message to try again, or wrong password.  It just says I am a guest.  I could login fine until a couple days ago.  I also read your notes on login problems and deleted all cookies.  No help....  So far I can still get in on my desktop which is good since I am in the middle of an install.  Do you have any suggestions re: access via my laptop.  Otherwise the laptop is working fine and has no issues with other forum sites. I've never seen anything like this before.

Thanks,

Ray

BTW, great site!

vibrationcustum 
Copper - Posts: 171
Copper spacespace
Joined: April 05, 2009
Location: Michigan, United States
Posted: May 30, 2009 at 10:01 PM / IP Logged  
try deleting your cookies on the laptop, it states if you are having problems logging in to do this. If you did it then I don't know sorry
Can't be loud then don't have it.
(power acoustik system)
Head unit- TID-896 7" TOUCHSCREEN
ovn1-5500d 09 and another one coming soon
4-12" mofos 12ft3 box to 40hz (wall)
2 batterys, 1 power
i am an idiot 
Platinum - Posts: 13,470
Platinum spaceThis member consistently provides reliable informationspace
Joined: September 21, 2006
Location: Louisiana, United States
Posted: May 30, 2009 at 10:14 PM / IP Logged  
If you figure it out, let me know what you did. Until then you may want to try a new Web Browser. http://www.mozilla.com/en-US/
the12volt 
Administrator - Posts: 3,951
Administrator spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Electrical Theory. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Mobile Audio and Video. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Mobile Security and Convenience. Click here for more info.spacespace
Joined: March 07, 2002
Location: Louisiana, United States
Posted: June 01, 2009 at 9:37 AM / IP Logged  
raylo, what browser are you using on your laptop? In addition to deleting cookies, try deleting your browser's cache.
login problems - Last Post -- posted image. the12volt • Support the12volt.com
raylo 
Member - Posts: 36
Member spacespace
Joined: August 17, 2007
Location: Maryland, United States
Posted: June 01, 2009 at 11:47 AM / IP Logged  

Laptop is XP Pro, IE7.  Desktop is XP home, IE7, and works fine.  Laptop used to work fine on 12v.  I'll try the cache clear later.  Got to figure out a bypass issue with my new install first!


Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Tuesday, December 7, 2021 • Copyright © 1999-2021 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer