the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

2018 Dodge Challenger, Add Two Amplifiers


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
sparxx513 
Copper - Posts: 56
Copper spacespace
Joined: February 21, 2014
Posted: October 27, 2019 at 1:23 AM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote sparxx513
I am trying to add two amps, a sub amp and 4 channel to my Challenger stock radio. Base radio version with no amp. Using a Audio Control LC6i. I am getting no signal from the radio into the main input of the lc6i. Using that for the high level input and summing to other channels, and also using for signal to turn on the lc6i. I also have no sound at the radio when using a test speaker. Do i need load resistors? If so on all outputs of the factory radio? I only have the rear outputs going to the lc6i. Appreciate the help.
Velocity Motors 
Moderator - Posts: 12,488
Moderator spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Electrical Theory. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Fabrication. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Mobile Audio and Video. Click here for more info.spaceThis member has been recognized as an authority in Mobile Security and Convenience. Click here for more info.spacespace
Joined: March 08, 2002
Location: Manitoba, Canada
Posted: October 28, 2019 at 10:17 AM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote Velocity Motors
Did you have the jumper for the GTO in the Audio Control LC6i on the ENABLED side of the jumper ? Also, not ALL system are able to use the GTO so if it does not turn on, you will need to use a switched ignition feed to the remote turn on input.
Jeff
Velocity Custom Home Theater
Mobile Audio/Video Specialist
Morden, Manitoba CANADA
sparxx513 
Copper - Posts: 56
Copper spacespace
Joined: February 21, 2014
Posted: October 28, 2019 at 11:39 AM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote sparxx513
Yes GTO is enabled, I have the load resistors coming today. Hopefully that will fix the issue.

If you wish to post a reply to this topic, you must first login.
If you are not already registered, you must first register.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Wednesday, September 28, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer