the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

Pioneer AVIC-Z150BH, HD Radio/AM/FM No Sound


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
rnemtb 
Copper - Posts: 70
Copper spacespace
Joined: September 23, 2005
Location: New Jersey, United States
Posted: September 08, 2022 at 4:51 PM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote rnemtb
Good afternoon,
I have a 2013 Tahoe with an avic-z150bh head unit. I have lost HD radio/am/fm audio was working after install. I have audio from cd, navigation and blue tooth with no problem. I have checked all wiring nothing broken Orr disconnected, Antenna connection is good also. I am now lost as to the problem.
Any help is appreciated .
thank you
George
rnemtb

If you wish to post a reply to this topic, you must first login.
If you are not already registered, you must first register.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Thursday, October 6, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer