the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

2015 Lexus RX350, Directed 4X10 Not Remote Starting


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
dcman41 
Copper - Posts: 211
Copper spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spacespace
Joined: October 21, 2005
Location: United States
Posted: September 17, 2022 at 6:27 PM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote dcman41
I have a 2015 rx350 that im installing a 4x10 into and it is not attempting to remote start. All wiring is correct and the module has been successfully programmed as I can unlock/lock doors, open trunk, and send the remote start command. However, during the remote start sequence the module starts flashing orange/red for a few seconds then flashes green a couple times but nothing happens with the car. This is a VERY easy install and have double checked and triple checked my wires. I believe it has something to do with the OEM remote start/ BCM enabled remote starter. On my 2014 lexus is350 that I installed the same remote start on I had the same issue and had to contact directed and they had me disable this DCM wire during the remote start sequence(see attached pic). Unfortunately, they are not open on the weekends. I pulled the MAYDAY/TELE fuse 7.5A under the hood and still nothing. Also checked behind the glove box for the physical remote start addon and that was not there. Beginning to think the 4x10 is faulty at this point. Does anyone have any information that might help me in this situation?
2015 Lexus RX350, Directed 4X10 Not Remote Starting -- posted image.
dcman41 
Copper - Posts: 211
Copper spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spacespace
Joined: October 21, 2005
Location: United States
Posted: September 18, 2022 at 11:38 AM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote dcman41
For those that care, which probably isnt anyone seeing as no one responded. There was a non oem remote start/bypass behind the passenger glovebox but not to the left where the oem one should be. Fired right up once i took this out.

If you wish to post a reply to this topic, you must first login.
If you are not already registered, you must first register.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Sunday, October 2, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer