the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

Turn signals dont work after new headligh


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
paulot 
Member - Posts: 3
Member spacespace
Joined: February 18, 2006
Location: United States
Posted: February 18, 2006 at 1:35 PM / IP Logged  
I have a 2004 vw gti.
i just changed the headlights for depo w/angeleyes...
here it is on the car
there is a yellow wire that comes from the turn-signals on each headlight.
however the harness i received from importvision only had ONE red wire that connected to the drivers side headlight
shown here..
the passenger's side HAS a yellow wire but there is NO RED wire to connected to.
shown here..
Turn signals dont work after new headligh -- posted image.
well.
my turn signal fuse blows everytime i try to turn on the turn signal to the "RIGHT". However the oppsite side (left) works fine..
also, my hazzards switch wont do anything, not even turn on the drivers side signal.>( the one that works..)
so, in other words. the drivers side headlight works because everything is connected to something, and the other side does not work because it as that yellow wire just hangin???
BUT heres the manual...
it does not show a yellow wire for the Passenger side headlight??????
Turn signals dont work after new headligh -- posted image.
ANY help is appreciated...
paulot 
Member - Posts: 3
Member spacespace
Joined: February 18, 2006
Location: United States
Posted: February 18, 2006 at 1:42 PM / IP Logged  
well pictures seem to be gone
here are the pictures
First one
Headlights on the car
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=412
PASSENGER's SIDE HEADLIGHT -from top -
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=411
DRIVER's SIDE HEADLIGHT -from top-
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=410
couple more
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=409
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=408
MANUal
http://www.automotivepictures.com/watermark.php?file=413
if this still does not workk
here is the link to my gallery...
please check it out.
http://www.automotivepictures.com/showgallery.php?cat=500&ppuser=8706
paulot 
Member - Posts: 3
Member spacespace
Joined: February 18, 2006
Location: United States
Posted: February 18, 2006 at 1:44 PM / IP Logged  

Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Saturday, November 26, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer