the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

2016 Chevrolet Trax, Sub Working, No Audio From Speakers


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
munke1982 
Member - Posts: 1
Member spacespace
Joined: September 15, 2020
Location: Pennsylvania, United States
Posted: September 16, 2020 at 8:10 AM / IP Logged Link to Post Post Reply Quote munke1982
I want to keep the factory head unit, but have upgraded the speakers, added a 4 chan amp for the four door speakers, a sub with its own amp and a 2 channel amp to run two big tweeters, all through a soundstream 4.1 crossover. Signal is from a LOC. I got the sub working fine, but nothing from the speakers. Any thoughts or ideas? Is there a way to test to make sure the amp is working? The power light is on. Thanks for any and all help/advice/ideas.
Joey Lovello

If you wish to post a reply to this topic, you must first login.
If you are not already registered, you must first register.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Monday, September 20, 2021 • Copyright © 1999-2021 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer