the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

10w6v2 problem


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
snowdeath 
Member - Posts: 32
Member spacespace
Joined: December 09, 2003
Location: United States
Posted: March 25, 2004 at 6:35 PM / IP Logged  
OMG HELP! I have two 10w62 in a custom sealed box. As I was listening to them today I heard a weird noise coming from them. I went back and looked at them and one of the sub's foam has ripped around the cone. It has gone about halfway around it... The subs are about three months old.    
Has anyone else heard of this type of problem from w6v2's?
customsuburb 
Gold - Posts: 1,813
Gold spacespace
Joined: January 17, 2004
Location: United States
Posted: March 25, 2004 at 7:15 PM / IP Logged  
What amp is powering those subs? I know JL will set you  up with some new subs if you bought them from an authorized dealer and they are only 3 months old.
snowdeath 
Member - Posts: 32
Member spacespace
Joined: December 09, 2003
Location: United States
Posted: March 25, 2004 at 9:37 PM / IP Logged  
I'm using a directed 1500d amp
stro720 
Member - Posts: 11
Member spacespace
Joined: March 25, 2004
Location: United States
Posted: March 25, 2004 at 9:44 PM / IP Logged  
seen it happen lots of times in sealed boxes. with different types of subs
what do you think would happen if you hooked that wire to that wire :D
Ravendarat 
Platinum - Posts: 2,806
Platinum spacespace
Joined: February 23, 2004
Location: Canada
Posted: March 25, 2004 at 9:51 PM / IP Logged  
I have seen that happen on JL drivers before on all sorts of series of subs. If they are from an auth dealer just go back and they will give you a new one.
94bonny 
Copper - Posts: 108
Copper spacespace
Joined: August 24, 2003
Location: United States
Posted: March 26, 2004 at 9:39 AM / IP Logged  

yea hopefully you bought from a authorized dealer, if so you will be able to get a new sub under the warranty since its only 3 months old...

Alpine cda 9813
jl 500/1
eclipse aluminum 15"
snowdeath 
Member - Posts: 32
Member spacespace
Joined: December 09, 2003
Location: United States
Posted: March 26, 2004 at 10:26 AM / IP Logged  
Is there anyway to fix a sub like this? Also how does this happen so I can prevent this in the future...
thepyrofish 
Member - Posts: 36
Member spacespace
Joined: December 08, 2003
Posted: March 26, 2004 at 10:26 AM / IP Logged  

but if you've got no warranty on it whatsoever, go spend $5 on a tube of silicone and have fun


Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Sunday, June 26, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer