the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

new Amp Install


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
jaredguy 
Member - Posts: 10
Member spacespace
Joined: April 10, 2005
Posted: April 11, 2005 at 7:01 PM / IP Logged  

SOUND PRESSURE wrote:
You may have a burned out remote on the head unit. Hook the remote from the amp to your ignition wire(switched) and make sure that the amp turns on. Next is the amp only running the subs or your mids and highs. If it is running the mids and highs make sure that the speakers are connected to the amp and not the back of the head unit. If just the subs make sure that is a good connection.

yes the amp turns on i have it so it turns on now. but my speakers still are not playing anysound anymore. so only the sub is on now for some reason?

Page of 2

Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Sunday, September 25, 2022 • Copyright © 1999-2022 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer