the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

turbo timer, astro start 3106


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
KarTuneMan 
Platinum - Posts: 7,056
Platinum spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spaceThis member consistently provides reliable informationspace
Joined: December 14, 2004
Location: Isle Of Man
Posted: May 02, 2007 at 7:00 PM / IP Logged  
Just shut the rig off, as to NOT remote start it....arm it, then see if it triggers.
Spaceman838 
Member - Posts: 29
Member spacespace
Joined: September 11, 2003
Location: United States
Posted: May 02, 2007 at 7:36 PM / IP Logged  
Yes, with the turbo timer off and the car off, I can arm it.
Also, when I leave the car running via the Astro Start and I hit the lock button it arms.
It's only when I have the car running via the turbo timer that it will only lock but not arm.
And I just want to find out if I can do it so I can use the turbo timer and still be able to arm it. Thanks again.
KarTuneMan 
Platinum - Posts: 7,056
Platinum spaceThis member has made a donation to the12volt.com. Click here for more info.spaceThis member consistently provides reliable informationspace
Joined: December 14, 2004
Location: Isle Of Man
Posted: May 02, 2007 at 11:21 PM / IP Logged  
I can't tell you what you want to hear...... I'm sorry.   I don't know WHY it doesn't work with the turbo timer. Your turbo timer is redundant. Without it, you roll to a stop, put your car in neutral, foot on the brake, set the parking brake. push the start button before your open the door. This is called 'continuous mode" Get out and lock and arm....It stays running for the pre programmed time, shuts off, and is ready for remote start. I don't understand how this is a hassle. And again....I'm sorry I can't tell you how come your 2 products don't play well together.
Spaceman838 
Member - Posts: 29
Member spacespace
Joined: September 11, 2003
Location: United States
Posted: May 03, 2007 at 4:36 PM / IP Logged  
KarTuneMan wrote:
I can't tell you what you want to hear...... I'm sorry.   I don't know WHY it doesn't work with the turbo timer. Your turbo timer is redundant. Without it, you roll to a stop, put your car in neutral, foot on the brake, set the parking brake. push the start button before your open the door. This is called 'continuous mode" Get out and lock and arm....It stays running for the pre programmed time, shuts off, and is ready for remote start. I don't understand how this is a hassle. And again....I'm sorry I can't tell you how come your 2 products don't play well together.
Turbo Timer is simple. There are no steps, no safety procedures. I remove the key and get out, it's that simple.
So if someone can help me, give me some troubleshooting tips, I would appreciate it. Thanks.
Page of 3

Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Wednesday, May 22, 2024 • Copyright © 1999-2024 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer