the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
icon

Avic-N2 problems


Post ReplyPost New Topic
< Prev Topic Next Topic >
xstephenx 
Member - Posts: 9
Member spacespace
Joined: March 12, 2006
Location: United States
Posted: July 31, 2006 at 7:53 PM / IP Logged  

I had my n2 installed in my previous car and it worked just fine.  I took it out of that car and put it into my new car and now the navigation works but it seems to be off camber a little bit.  When I am driving down the road the arrow points a little bit to the right (clockwise) of where it should be.  I checked to make sure it was mounted square to the car and it is as good as I can get it.  To make the arrow point the correct direction down the road it has to be like 25-30 degrees away from straight on my car.  The problem that I am having though is that when I make turns it over exagerates the turn and eventually I will show up as pointing backwards to the direction I am actually going.  I called pioneer and they were of no help.  I figured someone on here might have an idea of what is wrong so I don't have to send it back to pioneer to have them look at it.

TIA

Stephen

whtcrxghst 
Copper - Posts: 210
Copper spacespace
Joined: August 05, 2005
Posted: July 31, 2006 at 9:24 PM / IP Logged  

Just an idea but you could try going into the nav menu and reset all of the 3d hybrid settings.  Maybe whatever it had "learned" in you old car is conflicting with the data its getting in your new car

xstephenx wrote:

I had my n2 installed in my previous car and it worked just fine.  I took it out of that car and put it into my new car and now the navigation works but it seems to be off camber a little bit.  When I am driving down the road the arrow points a little bit to the right (clockwise) of where it should be.  I checked to make sure it was mounted square to the car and it is as good as I can get it.  To make the arrow point the correct direction down the road it has to be like 25-30 degrees away from straight on my car.  The problem that I am having though is that when I make turns it over exagerates the turn and eventually I will show up as pointing backwards to the direction I am actually going.  I called pioneer and they were of no help.  I figured someone on here might have an idea of what is wrong so I don't have to send it back to pioneer to have them look at it.

TIA

Stephen


Sorry, you can NOT post a reply.
This topic is closed.

  Printable version Printable version Post ReplyPost New Topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  •  
Search the12volt.com
Follow the12volt.com Follow the12volt.com on Facebook
Saturday, November 27, 2021 • Copyright © 1999-2021 the12volt.com, All Rights Reserved Privacy Policy & Use of Cookies
Disclaimer: *All information on this site ( the12volt.com ) is provided "as is" without any warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited to fitness for a particular use. Any user assumes the entire risk as to the accuracy and use of this information. Please verify all wire colors and diagrams before applying any information.

Secured by Sectigo
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer
Support the12volt.com
Top
the12volt.com spacer
the12volt.com spacer